De 1-pagina-strategie

Nieuwsbrief  Nr 35

 • Op zoek naar zinvolle toegevoegde waarde?  Denk vanuit de klant, en niet vanuit het product!
  Dat kan tot verrassende resultaten leiden!  Een persoonlijke getuigenis van Vic Wouters. 
  Lees meer...
 • Het 1-pagina-strategieconcept spreidt zijn vleugels.
  De afgelopen weken werden we uitgenodigd voor kennismakingsvoordrachten bij Groeiatelier (in Gent), Voka Plato (in Mechelen) en Bank van Lanschot (in Antwerpen, Gent en Kortrijk).  Peter Weekers, initiatiefnemer voor deze laatste drie sessies, is overtuigd van ons concept en werd aangenaam verrast door de erg positieve reacties van de deelnemende klant-ondernemers. Hij stuurde ons volgende reflecties achteraf. 
  Lees meer...
 • Het 1-pagina-strategie groepstraject 2016 (Voka Kempen) zit op kruissnelheid.
  De deelnemersgroep krijgt, na de initiële financiële stappen, nu duidelijk de wind in de zeilen. Kirsten Coeck (Familymind) die, na vorig jaar zelf deelgenomen te hebben, dit jaar onze gastcoach is, vat het goed samen: “Ik vond het wederom een geslaagde sessie. Ik heb er vertrouwen in dat we met deze groep tot de eindmeet gaan geraken. Ik heb gisteren ook geleerd van de groep dat zij verder beginnen kijken dan de ingevulde werkdocumenten… de 1-pagina-strategie gaat ook over het aanleren van een nieuwe mindset, een andere manier van denken, die zij vanaf nu, in elke zakelijke beslissing, zullen meenemen. Mooi! Daar doen we het voor.”

  Fotos logo Familymind
 • De 1-pagina-strategie samenwerking met Kirsten Coeck (Familymind) krijgt vaste vorm.
  Kirsten en partner Vincent Molly gaan binnenkort 1-pagina-strategie opleidingen en begeleidingen opnemen in het Familymind aanbod, dat zich in eerste instantie richt op Vlaamse familiebedrijven. Kirsten en Vincent zijn erg gedreven en professioneel en hebben veel ervaring in en hart voor familiebedrijven en strategie ontwikkeling. Wij zijn blij hen als strategiepartners te kunnen begroeten en bevelen hen warm aan.  Voor meer informatie kan je binnenkort terecht op hun website www.familymind.be.

             
               

                                    Vic Wouters  -  Guy Vercauteren  -  Erik De Schutter

 

                                                  Vorige Nieuwsbrieven kunt u hier naslaan.