De 1-pagina-strategie

Nieuwsbrief  Nr 36

 • Wat zal volgend jaar allemaal veranderen? Een voor-de-hand-liggende vraag op oudejaarsavond.
  Ook bij een strategieoefening ligt de focus vrijwel steeds, en vaak zelfs uitsluitend, op de vraag wat de volgende jaren zal veranderen. Misschien moet je het dit jaar eens anders bekijken, en je afvragen wat de volgende jaren NIET zal veranderen. De kans is groot dat deze aanpak je meer inzicht en uitzicht geeft op duurzame groeikansen. 
  Een gouden tip van Amazon oprichter Jeff Bezos.   
  Lees meer...
 • Wat goed is moet blijven:  “Goede intenties volstaan niet. Je moet er echt voor gaan!” En niet enkel op oudejaarsavond.
  Dat geldt ook, en zelfs in hoge mate, voor het ontwikkelen van een toekomststrategie voor je bedrijf. Wil jij er echt voor gaan?  Dan geven wij je zes praktische tips voor een vlotte opstart van een 1-pagina-strategie trajectoefening. Lees meer...
 • Interesse om in 2017 een eigen strategieplan te ontwikkelen onder begeleiding?
  Zowel Voka Kempen (Geel) als Groeiatelier (Gent) willen, met onze steun, een 1-pagina-strategie groepstraject organiseren in 2017. Voor meer info, contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (014 56 30 30) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (09 269 52 00). Familymind (Niel) biedt, eveneens met onze steun, diverse 1-pagina-strategie opleiding- en begeleidingsopties aan voor familiebedrijven. Contacteer Kirsten Coeck ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0486 68 29 15). Je kan ook ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0494 22 24 49) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0473 57 41 14). Wij zoeken samen met jou een geschikte oplossing voor je uitdaging.

  We sluiten 2016 af met dank voor je interesse in ons strategieverhaal
  (dat enkel nut heeft wanneer het ook jouw verhaal wordt).
  Wij wensen je een ontspannen jaareinde,
  met  een tevreden gevoel over het voorbije jaar,
  en met veel goesting om er in 2017 opnieuw in te vliegen!

  … en nu even de teugels vieren!

  Zangers Nieuwsbrief 36

                          
                                    Vic Wouters  -  Guy Vercauteren  -  Erik De Schutter

 

                                                  Vorige Nieuwsbrieven kunt u hier naslaan.