De 1-pagina-strategie

Nieuwsbrief  Nr 61

 • Afgelopen 15 jaar hebben om en bij de honderd kmo-bedrijven een 1-pagina-strategie plan ontwikkeldIn bijlage een overzicht van deze bedrijven. Let op de grote diversiteit. Onze aanpak werkt, ongeacht sector, bedrijfsgrootte of achtergrond van de bedrijfsleider. Het 10-stappen traject biedt uitzicht op reële groeikansen door een goed doordacht en becijferd inzicht in je bedrijfs- en marktsituatie.   Lees meer...
    
 • Enkele spontane commentaren die we ontvingen bij het opstellen van bovenstaand overzicht:
  - Dion Van Oirschot (Rietland): “Het gaat goed met de business en ik ben al een stuk verder met het uitklaren van de toekomstplannen.”
  - Leen Peeters (Hura): “Ik hou een mooie herinnering aan deze opleiding en heb er veel van opgestoken. Wij blijven groeien en onze bekendheid in de regio breidt verder uit. Dit was een bewuste strategiekeuze, die goede resultaten oplevert.”
  - Paul Robrechts (Robrechts & Thienpont): “2018 was een heel bijzonder jaar voor ons. De R&T Group groeide met meer dan 60% en verdriedubbelde in 3 jaar. We startten 2 nieuwe bedrijven op en versterkten ons team.”
  - Martine Noyens (LMJ Construct): “Wij zijn enthousiaste 1-pagina-strategie fans. De tips en inzichten uit jullie boek en nieuwsbrieven worden binnen de LMJ organisatie toegepast!”
  - Jan Tormans (Tormans Group): “Ik denk met plezier terug aan de periode van Plato-Strategie.”
    
 • Onze favoriete strategiequotes uit het 1-pagina-strategieboek – deel 3.
  Een nuttige inspiratiebron als je even wil nadenken over de toekomst van je bedrijf.   Lees meer...
    
 • Diareeks briefing Stap 10 oefening van ons 1-pagina-strategie 10-stappentraject.
  De langetermijnstrategie is uitgestippeld. Daar mag het niet ophouden. Wat telt zijn actie en resultaten. Immers: “Er gebeurt niets tot iemand iets verkoopt”. Ook in de uitvoeringsfase geldt: eerst denken, dan plannen, dan doen. Een jaarplan, jaarbudget en projectactieplan kan je aardig op weg helpen.   Lees meer...
         

  
                                  Vic Wouters  -  Guy Vercauteren  -  Erik De Schutter

 

                                                  Vorige Nieuwsbrieven kunt u hier naslaan.