Welkom

             "De beste manier om de toekomst te voorspellen is haar zelf creëren!"
                                                      (Stephen R. Covey)

Welkom op “De 1-pagina-strategie” website.

Je bezoek verheugt ons, want het betekent dat je ondernemerszin en groeiambitie hebt, en dat je bereid bent om even grondig na te denken over de succesvolle verdere uitbouw van je bedrijf. 

Een strategieplan is geen doel op zich, maar een uiterst nuttig beleidsinstrument dat je helpt om een duidelijke koers uit te zetten en de juiste strategiekeuzes te maken. Een cruciale vaardigheid, zeker in deze snel wijzigende, onzekere tijden. Een strategieplan ontwikkelen is nodig en nu ook perfect haalbaar, ook voor kmo-ondernemers.

Het 1-pagina-strategieboek is een eenvoudige en praktische gids om een weloverwogen toekomstgericht strategieplan te ontwikkelen voor je bedrijf of organisatie. 

Deze website geeft je een goed beeld van het 1-pagina-strategieconcept en van het 10-stappen strategie ontwikkelingstraject. Het is een waardevolle inspiratie- en informatiebron, met praktische tips, tools en achtergrondinformatie die je sturen en helpen bij het ontwikkelen van een goed doordacht en becijferd 1-pagina-strategieplan, bij het verder ontwikkelen van je vaardigheden als ondernemen en bij de succesvolle verdere uitbouw van je bedrijf.

Dank voor je interesse en veel succes ! 

Guy, Vic en Erik


                       1ps guyvicerik 01