Welkom

Welkom op “De 1-pagina-strategie” website.
Je bezoek verheugt ons, want het betekent dat je ondernemerszin en groeiambitie hebt, en dat je bereid bent om even grondig na te denken over de succesvolle verdere uitbouw van je bedrijf. 

Een strategieplan is geen doel op zich, maar een nuttig beleidsinstrument dat je helpt om een duidelijke koers uit te zetten en strategiekeuzes te maken.
Een strategieplan ontwikkelen is nodig en haalbaar voor elke ondernemer, ook in kmo’s. Het is een vaardigheid die je kan aanleren. Dit boek is een eenvoudige en praktische gids om je eigen strategieplan te ontwikkelen. 

Deze website tracht je een goed beeld te geven van het 1-pagina-strategieconcept en van het boek.
Het biedt je de mogelijkheid om met de auteurs, de uitgever en collega-ondernemers in contact te treden om informatie te zoeken en ervaringen/opinies uit te wisselen.
We willen deze website uitbouwen tot een inspirerende informatiebron voor jou, met praktische extra ideetjes, werkinstrumenten en achtergrondinformatie die je kunnen helpen in het ontwikkelen en gebruiken van je eigen 1-pagina-strategieplan, in het verder ontwikkelen van je vaardigheden als ondernemer en in de succesvolle verdere uitbouw van je bedrijf. 

Dank voor je interesse en veel succes ! 

Guy, Vic en Erik

1ps guyvicerik 01