De 1-pagina-strategie

Nieuwsbrief  Nr 12 

 • Gratis Werkdocumenten 1-pagina-strategie nu beschikbaar !

  Op vraag van onze lezers hebben we digitale werkdocumenten ontwikkeld voor elk van de 10 stappen van de 1-pagina-strategieoefening, die we gratis ter beschikking stellen. In bijlage alvast de werkdocumenten voor de analyse fase (stappen 1 t/m 4).  Elke set bestaat uit een digitale versie (downloaden) en een printversie van het werkdocument, aangevuld met een inleiding, een praktijkvoorbeeld en praktische tips.     http://de1paginastrategie.be/nieuwsbrieven/9-uncategorised/153-nieuwsbrief-012
  Klik hier...

  Je vind deze werkdocumenten eveneens op onze website
  onder 1-pagina-strategie werkdocumenten en andere hulpmiddelen | Werkdocumenten voor de 1-pagina-strategieoefening (stappen 1 t.e.m. 10)

  In onze volgende nieuwsbrieven zal je de werkdocumenten vinden voor de oriëntatiefase (stappen 5 t/m 7) en de planning- en uitvoeringsfase  (stappen 8 t/m 10).

  Voor de Doe-het-Zelvers onder jullie : niets houd je nog tegen om, aan de hand van ons 1-pagina-strategieboek en deze werkdocumenten, een eigen bedrijfsstrategieplan te ontwikkelen.   

  Wij raden echter sterk aan om de hulp in te roepen van een ervaren strategiebegeleider, die als gids en klankbord belangrijke toegevoegde waarde kan bieden. Op onze website vind je een lijst met 1-pagina-strategie begeleiders:  Strategiebegeleiding/strategievoordrachten
 • Opfrissertje: 1-pagina-strategie workshops

  11 & 18 september en 9 & 23 oktober 2014 - Geel - Organisatie: Voka Kempen (Carolien Jans) - Opleidingstraject Groei/Strategie -  deelnemers maken actief kennis met strategieontwikkeling – o.l.v. de auteurs van het 1-pagina-strategieboek – meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (tel. 014 56 30 30).

  2 oktober 2014 - Schilde - Organisatie: CoDirect (Pieter Van Hertbruggen, Rudi Meylemans) – Introductiesessie 1-pagina-strategie – in samenwerking met de auteurs – meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 0498 92 55 29)

     

      Vic Wouters  -  Guy Vercauteren  -  Erik De Schutter

                                                  Vorige Nieuwsbrieven kunt u hier naslaan.